Thirrje për aplikim për studentë të Universitetit Publik Të Gjakovës Dhe Gjilanit

Thirrje për aplikim për studentë të Universitetit Publik Të Gjakovës Dhe Gjilanit

ORCA fton të gjithë studentët e Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” dhe Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka” që të aplikojnë për pjesëmarrje në Kongresin e Aktivizmit Studentor, i cili fillon me punëtoritë në secilin universitet publik me ç ‘rast përzgjedhen studentët pjesëmarrës.

 

Thirrja

tp-bottom