Njoftim rreth orarit për provimin pranues, afati i dytë i studentëve të rinj në UGJFA

Njoftim rreth orarit për provimin pranues, afati i dytë i studentëve të rinj në UGJFA

Njoftohen të gjithë kandidatët të cilët kanë aplikuar në Universitetin e Gjakovës “Fehmi Agani”, se provimi pranues do të mbahet me datë 30.10.2020 në lokalet e Fakultetit të Edukimit dhe Fakultetit të Filologjisë (ish Normalja, te konviktet), sipas këtij orari: 

Fakulteti i Filologjisë, Programi Gjuhë Shqipe dhe Letërsinë ora 10:00

Ndërsa, listat e kandidatëve nëpër salla (klasa të mësimit) se ku do të mbahet provimi pranues, e gjeni në linkun e mëposhtme:

Programi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi

tp-bottom