Rezultatet përfundimtare të provimit pranues (afati plotësues) për vitin akademik 2018/2019

Rezultatet përfundimtare të provimit pranues (afati plotësues) për vitin akademik 2018/2019


Lista përfundimtare e kandidatëve të pranuar(afati plotësues) në Fakultetin e Filologjisë

Programi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi
tp-bottom