Rezultatet përfundimtare të provimit pranues (afati i dytë) për vitin akademik 2017/2018

Rezultatet përfundimtare të provimit pranues (afati i dytë) për vitin akademik 2017/2018


Lista përfundimtare e kandidatëve të pranuar(afati i dytë) në Fakultetin e Filologjisë:

Programi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi

Raporti i komisionit të ankesave

tp-bottom