E - Biblioteka

EBSCO
Qasja në e-biblioteka e mëposhtme mund të bëhet vetem nga Kampusi i Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”:

ACM Digital Library

 

Elgaronline

 

IOPscience

 

ASTM Compass

 

MSP - Publication

 

IMF eLibrary

Sqarim: Për të parë përmbajtjen, nuk kërkohet asnjë qasje ose regjistrim. Qasja jepet automatikisht çdo kush që qaset nga Kampusi i Universitetit të Gjakovës "Fehmi Agani". Për të ruajtur përmbajtje personale, kërkime, vendosjen e alarme ose për të shkarkuar të dhëna (në DATËN e FMN-së), përdoruesit duhet të krijojnë një llogari "personale".

Regjistrimi nuk kërkohet në eLibrary për shkarkimin aktual të botimeve digjitale. Nuk kërkohet për të krijuar një llogari personale. Përdoruesit mund të regjistrohen duke klikuar opsionin "Subscriber Login"  në faqen eLibrary, ose opsionin "Sign in or register" në faqen IMF Data, dhe duke ndjekur udhëzimet e dhëna.

Përdoruesit vetëm do të duhet të regjistrojnë emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e tyre një herë dhe do të regjistrohen automatikisht në të gjitha platformat çdo herë që hyjnë.

Ju mund të zgjidhni të krijoni një login administrative. Çdo adresë e-mail mund të zgjidhet si emri i përdoruesit për këtë hyrje, pavarësisht nëse e-mail tashmë është regjistruar për një identifikim personal apo jo.

 

Cambridge e-Journal

 

 

DUKE UNIVERSITY PRESS JOURNALS

 

BIBLIOTEKA KOMBËTARE E KOSOVËS "PJETËR BOGDANI"

------------------------------------------------------------------------

Burime elektronike pa pagesë për këtë periudhe  të COVID-19

The Royal Society (Në funksion gjatë periudhës së COVID-19)

 

WHO (Në funksion gjatë periudhës së COVID-19)

AEA - American Economic Association

Qasje falas në revista deri më 30 qershor 2020

 

Cambridge University Press
Qasje falas në mbi 700 libra shkollorë deri më 31 maj 2020

 

Elsevier
Qasje falas në 256 libra me tekste për 90 ditë, deri në 20 qershor 2020

 

Energie.de - Portal der Energiewirtschaft
EW, Netzpraxis, ET and Euroheat & Power nga vëllimi 2019, qasje falas deri në fund të vitit 2020

 

JoVE education video
Qasje falas në shumë video deri më 15 qershor 2020

 

JSTOR
Revista deri në 30 qershor 2020

 

NOMOS
Përmbajtja e plotë (e-libra, revista, libra shkollorë etj) në fillim deri më 31 Mars 2020

 

MUSE
Botues universitar si dhe botuesit e tjerë, revista dhe librat elektronikë nga: Duke, Johns Hopkins, MIT, Princeton etj.

 

Oxford University Press
Qasje falas në "burimet COVID-19" (artikuj nga libra dhe revista që kanë të bëjnë me Covid-19

 

ProQuest E-Book Central
Qasje e pakufizuar e njëkohshme në shumë libra elektronikë deri më 15 qershor 2020

 

Springer Nature
Qasje falas në një sërë tekstesh thelbësore nga të gjitha disiplinat.

 

World Scientific
Të gjitha revistat nga vëllimet 2001 e tutje, deri më 30 qershor 2020

 

Norwegian Database Idunn
Qasje falas ndërsa bibliotekat janë të mbyllura

 

ACM Digital Library

ACM DL tani është e hapur, dhe do të vazhdojë deri më 30 qershor 2020

 

Prelego

Çasje e limituar në E-librari

Qasje falas gjatë Pandemisë. Stafi dhe studentët e UGJFA-së mund të kenë qasje në librat elektronikë (më shumë se 300 000 e-libra) në fusha të ndryshme të studimit.

Ju mund të qaseni përmes informacionit të mëposhtëm:

 

Z - Library

 


 

 

tp-bottom