Njoftim rreth orarit për provimin pranues, afati i dytë i studentëve të rinj në UGJFA

Njoftim rreth orarit për provimin pranues, afati i dytë i studentëve të rinj në UGJFA


Njoftohen të gjithë kandidatët të cilët kanë aplikuar në Universitetin e Gjakovës “Fehmi Agani”, se provimi i dytë pranues do të mbahet me datë 19.09.2017 në lokalet e Fakultetit të Edukimit dhe Fakultetit të Filologjisë (ish Normalja, te konviktet), sipas këtij orari: 

Fakulteti i Filologjisë, Programi Gjuhë dhe letërsi shqipe , në ora 09:00-11:00

Ndërsa, listat e kandidatëve nëpër salla (klasa të mësimit) se ku do të mbahen provimet pranuese, i gjeni në linkun e mëposhtëm:

tp-bottom