Njoftim për shpërndarje të ID kartelave

Njoftim për shpërndarje të ID kartelave

Njoftojmë studentët e vitit të parë të Universitetit të Gjakovës “ Fehmi Agani” dhe studentëve që kanë bërë kërkesë për transfer se shpërndarja e ID kartelave do të bëhet të martën me dt. 19.11.2019 dhe të mërkurën me dt. 20.11.2019

Shpërndarja e ID kartelave bëhet në fakultetet përkatëse tek zyrat e referentëve nga ora 9.00 – 11.00.

Studentët personalisht duhet të tërheqin ID kartelën dhe të paraqiten me letërnjoftim.

Manuali i përdorimit të SEMS

tp-bottom